Arvoisa lukija

 

Tiedote 2009

 

Lumivaara-Perinneyhdistys ry:n ensisijainen tarkoitus on sääntöjen mukaan mm. lumivaaralaisen perinteen tallentaminen ja tiedottaminen. Yhdistyksen tämän hetken päätavoite on toteuttaa Lumivaarasta kertovat Internet-sivut.

Vaikka Lumivaarasta kertovat Internet-sivut pyritään toteuttamaan niin pitkälle kuin mahdollista talkoovoimin, syntyy hankkeesta kuitenkin kustannuksia mm. palvelin-, domain- ja lisenssimaksuina yms.  Toivomme, että voisit tukea yhdistystä tässä, ja myös tulevissa hankkeissa, liittymällä Lumivaara-perinneyhdistys ry:n jäseneksi. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi vaikutat omalta osaltasi mm. siihen, että lumivaaralaista kulttuuria tallennetaan ja julkaistaan nykyaikaisella tavalla Internet-tietoverkossa.

 Kun liityt yhdistyksen jäseneksi, saat halutessasi käyttöösi sähköpostiosoitteen, joka on muotoa: etunimi.sukunimi@lumivaara.fi. Sähköpostin voit lukea web-mailina tai asentaa sen koneellesi. Sähköpostin voi myös ohjata tulemaan nykyiseen sähköpostiosoitteeseen. Ohjeen saat liittymisen jälkeen. Sähköpostista aiheutuvat yhteyskulut maksaa jokainen itse, mutta yhdistys myöntää sähköpostiosoitteen jäsenetuna.

Jäsenmaksu v. 2009 yksityishenkilöltä on 10 €/ vuodessa ja yhteisöiltä 50 € vuodessa.

 Liittyessäsi jäseneksi ilmoita pankkisiirtolomakkeen tiedonanto-osassa seuraavat tiedot:

Nimi:

Osoite:

Puhelin:

Sähköposti:

Missä Lumivaaran kylässä on juuresi:

Haluatko jäsenetuna sähköpostiosoitteen: 

 Lumivaara-Perinneyhdistys ry: n jäsenmaksujen pankkitili on  POP  472785-211740.

 Mikäli et tällä kertaa halua liittyä yhdistyksen jäseneksi, voit tukea yhdistyksen toimintaa esim. hankkimalla itsellesi ja läheisillesi juuristasi kertovan, Lumivaaran kartalla varustetun T-paidan. Paitojen myynnistä saadut varat menevät yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 T-paitojen hinta on 22 €/ kpl sis. posti ja lähetyskulut. Mikäli noudat paidan allekirjoittaneelta, hinnasta vähennetään 1 €/ kpl.  Tilaukset allekirjoittaneelle. Lisätietoja Lumivaara T-paidoista saat am. Internet-sivuilta.  

 Yhdistyksen Internet-sivut ovat osoitteessa: www.lumivaara.fi. Internet-sivuilta saat tietoa Lumivaarasta ja yhdistyksen toiminnasta.

 Lumivaara-Perinneyhdistys ry.

 

Seppo Rapo

Puheenjohtaja 

Vesilaitoksentie 381

65370 Vaasa

Puh. 06-3168 200

 

Gsm. 050 334 1944

 
Palaa kylävalikkoon

Palaa päävalikkoon

Paluu vaakuna-sivulle